Ja sam pala u nesvest jer sam držala dijetu, a baka jer je radila u njivi: Fotografija srpske manekenke koja će vas rasplakati (FOTO)

Kada smo svakodnevno pod stresom i stalno jurimo za nekim ciljem, često zaboravimo na one osnovne ljudske vrednosti. Setimo ih se, nažalost, tek kada dospemo u neku nevolju. Manekenka Ines Klara osetila je na svojoj koži da smo svi isti i da nije bitno koliko ko ima novca.

Nakon što je pala u nesvest i završila u bolnici, Ines je na svom Instagram profilu postavila sliku koja će vas naterati da se zapitate, pre svega, o tome kako se ophodite prema drugima.

Prenosimo vam njenu poruku u celosti:

"Volim da se setim ovog dana. Ja sam pala u nesvest na Fashion Week-u jer sam držala neku glupu dijetu. Ova divna baka je radila ceo dan na njivi i pozlilo joj je i otekli su joj prsti. Tresla se od straha, iako je osmehom pokušavala sve da ubedi da se ne boji. Iako smo naizgled različite, mi smo iste.

Uhvatila sam je za ruku da pokušam da joj prenesem deo moje snage, a tek kasnije sam shvatila da je i ona mene smirila. Ma koliko godina, iskustva, uspeha, novca imale, sve smo iste. I umesto sto se konstantno takmičimo, žene treba da budu podrška jedna drugoj. Ja se radujem kada vidim srećnu ženu, bilo da je njena sreća gomila dece i muž ili tona cipela i torbi ili izlasci i putovanja ili tetovaže i motori.

Ne zavidim, mogu nešto da naučim od nje. Ne osuđujem, svako ima pravo na izbor. Ne znam kada su žene postale jedne drugoj neprijatelji i kada su ljubomora i zloban osmeh zamenili jedno iskreno: "Bravo"? Bravo što si pokrenula mlada firmu, a ne "šta bre ova mala zna u njenim godinama". Bravo što sto si u četrdesetim pokrenula firmu, a ne "bolje da pazi na decu nego što je po ceo dan u kancelariji".

Bravo što si podigla troje dece i kuvaš i pereš za petoro svaki dan, nego "ma ona je obična domaćica, to nije posao". Bravo što si priuštila sebi skupe čizme, sada si me motivisala da više radim, a ne "Bolje da traži muža nego što šopinguje čizme, a i noge joj izgledaju debelo u njima".

Bile bismo mnogo jače kada bismo bile prijatelji jedne drugima, jer smo sve mnogo sličnije nego što izgleda. Sve smo žene. Ne saplićimo već pružimo ruku jedna drugoj."

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji