TROGODIŠNJI SIN POZNATOG PEVAČA OBOLEO OD RAKA: Tužne vesti SKRHKALE porodicu!

Trogodišnji Noa, sin poznatog pevača Majkla Bublea oboleo je od raka. Pevačeva supruga, glumica Lusiana Lopalito je tužnu vest objavila na društvenim mrežama.

Lusiana je navela da njena porodica prolazi kroz težak period i da se Noa trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama na lečenju.

"U ovom teškom trenutku, od vas tražimo da se molite za njega, i da poštujete našu privatnost. Ispred nas je dugačak put i nadamo se da ćemo dobiti ovu bitku uz podršku porodice, prijatelja, fanova širom sveta i naše vere u Boga", naveli su u saopštenju.

Par je odložio sve poslovne obaveze kako bi bili uz sina. Pored Noe imaju sina Elijasa koji je rođen u januaru ove godine.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji