ZANOSNA EMILI: Manekenka pokazala savršene trbušnjake

Britanski supermodel Emili Ratajkovski još jednom je potvrdila da titulu jedne od najzgodnijih žena na svetu nije dobila slucajno.

Good night London ✌?️

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Manekenka, koja svetsku slavu doživela nakon što se gotovo naga pojavila u spotu za pesmu "Blurred Lines", ne prestaje da, provokativnim fotkama, golica maštu svojim pratiocima na Instagramu.

Ovoga puta, umesto golišavih fotki na koje su njeni pratioci navikli, Emili je objavila dva selfija, na kojima su u prvom planu njeni savršeni trbušnjaci.

? #KnotOnMyPlanet @LOEWE #ElephantCrisisFund

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Summer 18 ✨ ? @livincool

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji