MAJKA I ĆERKA DALE 60.000 FUNTI ZA PLASTIČNE OPERACIJE: Nećete prepoznati koja je koja!

Majka i ćerka potrošile su više od 60.000 funti na plastične operacije.

Majka četvoro dece, Džordžina Klark (39), potrošila je desetine hiljada dolara pokušavajući da liči na Barbiku. Koristila je filere za usne i obraze, kao i Botoks.

Njena ćerka, Kejla Moris, koja ovožava Keti Prajs, operaciju grudi je počela da planira sa 11 godina i sada ima silikone, filere u usnama i polu-trajnu šminku.

Kejla ima 21 godinu i dečka od 50, sa kojim je u vezi od 18 godine.

Njena majka, Džordžina, rekla je da se seća da je Kejla oduvek želela silikone, kao i da se postarala da nabavi novac za to.

Majka i ćerka će se podvrgnuti još mnogim operacijama, i to pred kamerama. "Čim smo počele da radimo usne, osetile smo da smo navučene", rekle su.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji