ZVALI SU JE ČUDOVIŠTE CELOG ŽIVOTA ZBOG NJENOG IZGLEDA: Sada se ona poslednja smeje!

Dok je rasla, problem je bio samo još gori. Ne samo zbog nadimka, već je žvakanje hrane bilo skoro pa nemoguće, jer njeni gornji i donji zubi nisu bili u istoj ravni.

Deca su zlostavljala i maltretirala ovu korisnicu Imgura pod nazivom "AppleDarling", zbog njenih loših zuba, nazivajući je čudovištem zbog izgleda.

Kada je njena majka bila u mogućnosti, kupila joj je protezu za zube, ali joj je zubar rekao da ni to u potpunosti neće rešiti njen problem.

Njeni gornji i donji zubi uopšte nisu bili u istoj ravni, kako je doktor objasnio to je kao da imate jednu ruku dužu od druge.

Kao što možete da vidite na slikama, njeni donji zubi formirali su slovo "U" dok su gornji formirali slovo "V", što je prouzrokovalo da se zubi pozadi dodiruju, ali prednji nisu mogli da se spoje.

Ona je čula za maksiodacijalnu operaciju koja može da poboljša funkciju vilice i fizički izgled. Osiguranje je pokrivalo njene troškove i ona je mogla da ode na operaciju sa 17 godina. Nakon tri sata operacije, njena vilica bila je spojena žicama 2 nedelje.

Bilo je potrebno godinu dana da prođu otoci i pogledajte je sada!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji