Poslanica u skupštini privlačila poglede u haljini s providnim donjim delom (FOTO)

Poslanice i predstavnice Sabora u Hrvatskoj su se odlučile na odvažne modne kombinacije za sednicu, a najviše pažnje privukao je modni izbor Romane Jerković.

SDP-ovka se pojavila u crnoj haljini s prozirnim stilom koji je otkrivao donji, nešto kraći, sloj u istoj boji, a preko nje je nabacila crni sako. Na nogama je imala štikle u istoj boji, a crninu je razbila ružičastom torbicom.

Pažnju je privukla i najbolje odevena poslanica Sabina Glasovac koja je obukla prugastu suknju modernog kroja i jednostavnu crnu majicu. Na nogama je imala plave štikle.

U haljini se pojavila i odbegla Marija Puh, bivša HNS-ovka koja je prešla u redove Milana Bandića. Ona se pojavila u sivoj strukiranoj haljinici i crnim gležnjačama.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji