Bivša supruga Donalda Trampa neprepoznatljiva bez šminke na licu i nakon brojnih plastičnih operacija (FOTO)

Bivša supruga predsednika Amerike ostavila je sve u šoku svojim izgledom

Ivana Tramp i ove godine ostala je verna svojoj omiljenoj destinaciji za godišnji odmor Sen Tropeu, a čini se da se ove godine tamo odmara u veoma zanimljivom društvu.

Ona je par puta viđena na ulicama poznatog letovališta i to u do sada najzanimljivijem izdanju.

Fotografi su je primetili kada je izašla u šetnju sa svojim psom, bez imalo šminke na licu, ali je bila odlično raspoložena.

Šuška se da je razlog za njen osmeh koji joj ne silazi sa lica, misteriozni muškarac s kojim je navodno bila u večernjoj šetnji. Izgleda da je nakon šetnje zaboravila da presvuče haljinu jer je u njoj snimljena i ujutru.

Ne možemo, a da ne primetimo da su godine i brojne plastične operacije imale veliki uticaj na njen izgled i da je sada teže propoznajemo. Možemo samo da kažemo da sa 69 godina ona odlično izgleda.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji