Print this page

Potrošila je 70.000 evra na operacije kako bi izgledala kao "savršena žena" i nema nameru da tu stane (FOTO) (VIDEO)

Kako bi platila skupe operacije, Fulvija Pelegrino, transrodna osoba iz Italije je prodala automobile, kuću, oružja

Transrodna osoba iz Italije, Fulvija Pelegrino (rođena kao Fulvijo), potrošila je skoro 70.000 evra na plastične operacije u pokušaju da postigne savršeno žensko telo. Fulvija je 40 godina skrivala da želi da promeni pol, a do sada je imala gomilu zahtevnih operacija među kojima su povećanje usana, dorađivanje jagodica, četiri operacije grudi i dve liposukcije.

Fulvija je u svojoj promeni imala punu podršku svoje supruge Marise. Ona je potrošila više od 10.000 evra na povećanje zadnjice, a još nema u planu da prestane sa operacijama. Njena supruga Marisa kaže da, dok stoji pored svog supruga danas, oni više izgledaju kao dve sestre, a ne kao venčani par.

- Nisam srećna svojim "savršenim" telom, jer ono nije savršeno. Savršenstvo je nešto drugo - rekla je Fulvija.

Fulvija je sa 15 godina shvatila da želi da promeni pol, ali je bila u strahu zbog svoje stroge i religiozne porodice. Ona je svoja osećanja skrivala čak i kada je upoznala sadašnju suprugu Marisu pre 32 godine. Ubrzo nakon venčanja, Fulvija je počela da posećuje gej klubove i da se u tajnosti oblači kao žensko.

- Živela sam sa svojom porodicom koja je bila puna predrasuda i veoma religiozna. Nikada nisam pokazala svoju želju za promenom pola, jer to ne bi bilo moguće zbog oca. On je imao tri sina, i samo je to želeo. Osećala sam se zarobljeno u sopstvenom telu. Sakrivala sam se u garažu gde sam se oblačila i stavljala šminku kao žena. Nikada nisam pokazivala tu svoju stranu jer me je bilo sramota. - kaže Fulvija.

Fulvijini roditelji nisu prihvatili ovu promenu, a kada joj je otac preminuo, nisu joj dozvolili čak ni da prisustvuje sahrani. Ovu transrodnu osobu su jedino prihvatila braća. Fulviju su odbacili i prijatelji, a ceo grad je ismeva.

Kako bi platila skupe operacije, Fulvija je prodala automobile, kuću, oružja.