(FOTO) PROVOKACIJE NA CRVENOM TEPIHU: Pojavila se na premijeri bez gaćica i napravila haos!

Rijaliti zvezda Keli Džejn Bič je privukla veliku pažnju kada se na crvenom tepihu pojavila u provokativnom izdanju.

Premijeru filma "Tatina kuća" u Londonu je obeležila haljina atraktivne Keli o kojoj su svi pričali. Crvena toaleta je imala duboke proreze koji su se prostirali sve do prepona pa su se mnogi zapitali da li je Keli imala veš.

Osim što je rijaliti zvezda, ona je i model, a takođe ima i ulogu u filmu čiju je premijeru obeležilo njeno pojavljivanje. 

Keli je znala kako da privuče pažnju, jer sa slobodom možemo reći da je vladala crvenim tepihom.

Njeni duboki prorezi su privlačili paparace koji su obigravali oko njene haljine, koji su uspeli da uslikaju Kelino međunožje iz profila.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji