ONA JE NAJLEPŠA TAKMIČARKA KOJA SE POJAVILA U KVIZU SLAGALICA: Prelepa UNA se NASMEJALA, i sve je STALO! (VIDEO)

Najpopularniji kviz na ovim prostorima, "TV Slagalica", u petak je prikovao za ekrane mahom mušku populaciju, jer je jedan od učesnika bila prelepa Una.

Una Popović je apsolvent psihologije, a ovo joj je bilo prvo gostovanje u poznatom kvizu.

Una je stala rame uz rame sa Dušanom Bogdanovićem koji je u startu prokomentarisao kako se ne razume u žensku logiku. Voditeljka je pitala Unu da li se ona razume, a ona se našalila i rekla da čak ni ona, kao žensko, nije sigurna da može da shvati logiku nežnijeg pola.

Ovu takmičarku kamera prilično voli, pa je ozarila sve iza malih ekrana kada je podigla pogled i nasmejala se.

Uni je hobi dekupaž, za sebe kaže da je kreativna osoba i da voli da ukrašava predmete na ovaj način.

Una gostovanje u "Slagalici" nije započela slavno. Čini se da je trema učinila svoje, jer se razbudila tek posle asocijacija.

Krajnji rezultat bio je 129 za Dušana i 57 za Unu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji