BAZEN, TENISKI TEREN I POGLED OD MILION DOLARA: Nova, luksuzna oaza porodice Đoković je DA VAM PAMET STANE!(FOTO)

Svetski reket No 1 - Novak Đoković i njegova supruga Jelena, od skora su vlasnici luksuzne vile u Marbelji, koja je procenjena na vrednost od 10 miliona evra.

 

Luksuzna nekretnina je više nego komforna, poseduje privatni bazen, spa centar, bioskopsku salu, teniske terena (što je i sasvim očekivano), iam 9 spavaćih soba, salu za bilijar i stoni tenis, kao i teretanu. Posebno treba istaći nepregledno veliko dvorište i savršen pogled na more i planine. Tako da uopšte ne čudi što je porodica odlučila da se skrasi na jednom ovakvom mestu.

 

Naravno, kupovina luksuzne nekretnije nije promakla ni svetskim medijima, koji su različito komentarisali odabrir novog doma prvog reketa sveta.

 

Jedan od najružnijih kometara, koji je došao sa španskih portala, bio je da nova kuća srpskog teniskog asa neodoljivo podseća na kuću narko bosa - Pabla Eskobara, a i da sam Nole i Pablo imaju dosta sličnosti i "da vole iste stvari".

 

No, na opanjkavanje Noleta smo uveliko već svi navikli, jer za dobrim konjem prašina se diže.

 

Mi porodici Đoković želimo da uživa u svom novom domu, jer ako je neko zaslužio- to je Nole!

 

Zavirite u Noletov, Jelenin, Stefanov i Tarin novi dom:a

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji