OVAJ SNIMAK BI DRAGAN I MAJA BLELOGRLIĆ RADO SPALILI, ALI SVE SE PAMTI! Akcija o kojoj je brujao ceo region! VIDEO

Dragan i Maja Bjelogrlić pre nego što su strasti oživeli u emotivnom životu, rasplamsali su ih pred kamerama za potrebe jedne reklame. Nedugo posle toga, kada su oboje shvatili da se hemija među njima ne može sakriti, otpočela je i njihova ljubavna priča.

- Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je trebala i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali - ispričao je svojevremeno za Story glumac koji je kroz karijeru shvatio da će porodični mir sačuvati samo ako se sa ženom i decom ne bude medijski eksponirao.

Naime kada je reklama, koja je svojim strastvenim scenama uzdrmala celu Jugoslaviju izašla, Dragan i Maja gradili su svoje karijere, ona kao model, a on kao glumac. Njihova ljubavna priča razvila se i prerasla u brak. Maja je diplomirala na Filološkom fakultetu, a onda se posvećeno posvetila majčinstvu, dok je njen suprug izgradio zavidnu glumačku i rediteljsku karijeru.

Kada su svoju intimu sakrili pod okrilje medijske ilegale, jedino što je ostalo bila je upravo reklama, o kojoj je nekada pričao ceo region, ona iz koje se rasplamsala njihova ljubav.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji