Od slave do dna: Nekad su bili velike zvezde, a onda su batalili estradu i sad rade u fast foodu, voze GSP bas i crtaju tetke!

Na njih bi najbolje mogla da se primeni ona naša izreka - živ se čovek na sve navikne!

Ekonomska kriza svuda u svetu učini svoje, a zamislite šta sve uradi u Srbiji! Mnoge naše zvezde koje su bukvalno harale po Srbiji, ali i eks Jugoslaviji u jednom trenutku nestali su sa "lica zemlje", ali samo zato što su potpuno promenili profesiju.

Nekima se popularnost jednostavno smučila, nekima je nedostakalo love, a neki su rešili da u životu budu "više od pevača".

Počećemo od "najstarijih".

Suad Jakirlić

Sigurno se sećate prvog pevača legendarne grupe "Valentino". Suad Jakirlić Jaka bio je prvi pevač benda. Valentino je napustio 1987, kada je završio Mašinski fakultet i zaposlio se kao asistent na istom.

Danas je profesor na prestižnom Tehnološkom univerzitetu u Darmstadtu u Nemačkoj, jedan od vodećih evropskih stručnjaka za mehaniku fluida. Uostalom, dovoljno je ukucati njegovo ime u Google, sve će vam biti jasno.

Dajana Penezić

Pevačica koja je proslavila hitom Adrenalin koji je snimila sa samo osamnaest godina, potpuno se povukla sa estrade. Iako se mnogi u njenim godinama opredele za pevačku karijeru, Dajana je rešila da se odrekne muzike i posveti se obrazovanju, a onda je i diplomirala na Medicinskom fakultetu. Sada vas sigurno leči, a vi ste i zaboravili kako vas je nekada zabavljala.

Tanja Banjanin

Nekada je kidala svojim glasom, ali nikako nije uspevala da od svoje muzike zaradi dovoljno para. Po zanimanju je diplomirani pravnik i radi kao pomoćnica Pokrajinskog sekretara za sport i omladinu. Takođe je član Pokrajinskog saveta za borbu protiv droge.

Pera Tap 011

Pera je godinama posle raspada benda radio kao uspešan bankar, a nekada se zabavljao sa Sandrom Meljničenko.To je zaista promena života, od ogromne slave i dobrih riba...E Pero, Pero, odelo i kravata...

Jovana Nikolić

Jovana Nikolić je ostala upamćena zahvaljujući učešću u rijalitiju "Farma", a potom i braku sa pop pevačem Danijelom Alibabićem. Od njega se brzo razvela uz burnu medijsku aferu i optužbe na račun tadašnjeg supruga da je fizički maltretirao. Ona se potom okušala i kao voditeljka na "Grand televiziji", ali to je bilo neuspešno.

Nedavno je osvanula fotografija da ona radi u jednom Fast Food lokalu, a izgleda da se tamo nije zadržala. Poslednji put je viđena na Sajmu u ulozi modela kod štanda stripova.

Gagi Fanki Dži

Gagi Đogani, osnivač grupe koja je 90-ih žarila i palila Srbijom Funky G i bivši suprug Anabele Atijas potpuno je promenio profesiju.

- Svaki dan je novi početak, nikad nije kasno da promenite poziv. Pozz iz GSP-a - napisao je Đogani.

U jednom trenutku mu je čak i brat Đole našao posao konobara, a kad je stisla kriza ni to mu nije bilo glupo da radi.

Sindi Models

Ivana Stamenković rešila je da na sve načine pokaže sudu da je podobna za starateljstvo nad svojom ćerkom, te je od skoro pronašla novi posao.

Naime, Stamenkovićeva se nakon modelinga i pevanja bavila jedno vreme i kreiranjem odeće, ali sada je sebi pronašla novo zanimanje. Ona je počela da radi kao tatu majstor, a prva tetovaža koju je uradila vrlo je simbolična i negde oslikava njenu borbu za ćerku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji