Napadnut Joksimovićev SIN u centru Beograda: Njih 30 mu pretilo i krenulo na njega sa PALICAMA

Glumac Saša Joksimović, brat našeg pevača Željka Joksimovića, ima trinaestogodišnjeg sina Iliju koji se našao uopasnosti kada mu je vršnjak tražio novac, a potom pretio metalnom šipkom.

Naime, sve se desilo u Čuburskom parku, u blizini stana u kom glumac živi sa porodicom. Saši se sin požalio na dešavanja u parku i nasilje koje trpi od vršnjaka, a Joksimović je odlučio da se umeša i potraži dečaka koji je maltretirao njegovog sina i njegove prijatelje.

– Jedno pitanje sin mi se često sa drugarima igra u parku Čuburac. Pre sedam dana ga je napao jedan Rom, klinac, pretio da će “bokserom” da ga bije… I uputim se ja na Čuburac odmah i nađem malog Roma sa još malih Roma. Sin ga prepozna, ja mu priđem, kažem ‘aj sad daj taj bokser, a mali Rom kaže da se šalio i da se neće više šaliti na takav način. To je to, prošlo je i danas ponovo Čuburac, moj sin sa drugarima u parku iiiiii mali Rom sa još 30 Romčića, pretili, tražili pare, ponovo bokser, metalne palice… Sin i drugari su se udaljili iz parka, ali ga je onaj prvi Rom pratio sa metalnim šipkama neko vreme. E sad, nisam rasista, poznajem dosta Roma, ali ovi su oni problematični. Da li smem ja da odem ponovo u park, nalupam šamare, rasteram bandu ili je to protivzakonito? Šta uraditi? – napisao je Joksimović, a komentari su bili podeljeni.

Podsetimo, komentari kada su koškanja među decom su podeljeni, dok neki misle da to mališani trebaju da reše sami među sobom i da se roditelji ne petljaju, neki ipak smatraju da roditelji moraju da reaguju budući da to obično preraste u nešto grublje i nasilnije, deca prećutkuju, a onda je za reakciju uglavnom prekasno.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji