URAĐENI NA TELEVIZIJI: Rođa Raičević i Vlado Georgiev 1996. godine u nikad gorem stanju na TV snimku

Rođa je rođen 1957. godine u Nikšiću, gde je završio osnovnu školu. Srednju je pohađao u Podgorici, a Fakultet muzičkih umetnosti studirao je u Beogradu, zbog čega se 1976. preselio u srpsku prestonicu.

Svirao je violončelo i klavir. Jedno vreme bio je član sastava Rokeri s Moravu, kao i orkestra Miše Mijatovića.

Publika ga je upoznala zahvaljujući duetu "Godine idu" sa Nadom Topčagić. Ostvario je saradnju i sa mnogim drugim velikim zvezdama – Lepom Brenom, Mirom Škorić, Slavkom Banjcem, Cakanom, Bubom Miranović, Anom Bekutom.

Prvi album snimio je 1993. godine, a sa njega su se izdvojile pesme "Tako je suđeno", "A ja imam tebe" i "Rastanak".

Za kratko vreme postao je zvezda širom Balkana. Godine 1997. objavljuje drugi album, na kojem su se nalazili hitovi "U zemlu pao bih od stida", "U tebe sam zaljubljen", kao i pesma "Draga", koju je snimio sa tada još uvek nepoznatim muzičarem Vladom Georgievim.

Na ovom snimku vidimo Rođu Raičevića u popularnoj emisiji Prsluk bend, na kojem se predstavlja u krajnje pripitom ili drogiranom stanju. U njegovom prepoznatljivom imidžu sa naočarima za sunce lupeta gluposti u mikrofon uz neprimerene gestikulacije. 

Ubrzo u kadar ulazi i tada još mladi Vlado Georgijev, koji je takođe sumnjivog psihičkog stanja, što se može i videti po tome kako preklapa očima. 

Snimak je nastao 1996. godine, a par godina kasnije je Rođa preminuo od predoziranja heroinom. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji