NE MOŽE VIŠE DA IH ZADRŽI U BRUSHALTERU: Milica Pavlović obukla ogroman dekolte i rukama pridržava svoje grudi u njemu

Milica Pavlović je za veoma kratko vreme osvojila publiku, prvobitno pojavljivanjem u "Zvezdama Granda", a potom i neumornim osmišljavanjem upečatljivih nastupa koji su pratili promociju pesama koje su, jedna za drugom, postajale veliki hitovi.

"U novu godinu ulazim sa par kilograma viška, ali sve je to nekako otišlo na lepe delove tela. Ne bunim se uopšte, neka se zadrži i super mi je!", iskreno je rekla Milica i objasnila kako ne kuka kada se ugoji.

Svojim stajlingom je izazivala pažnju gde god se pojavi, a volela je da izgleda seksipilno i provokativno. Vrlo često je znala da obuče nikada veći dekolte, pa se ponekad i plašila da slučajno si*e ne ispadnu napolje: "Svaka žena zna koliko je to ružan osećaj, kada se krećeš i stalno misliš, evo ispale su, pa proveravaš, gledaš u izlog i slično", objašnjava nam Milica svoj problem.

Skoro je javnosti priznala kako trenutno nema dečka, ali da je ljubav lako ostvarljiva: "Ako se drugovi nazivaju momcima, onda ih ja imam nekoliko i velika sam zavodnica i preljubnica. Šalu na stranu, i dalje nemam dečka, a taj momak sa kojim su me doveli u vezu i snimili ispred zgrade, samo je moj dobar prijatelj Nikola Bokun. Nadam se da nije zabranjeno da mi društvo dođe u stan?!", kaže Milica.

Milica je čak dospela i do britanskih medija zbog svog atraktivnog izgleda, a očigledno je da joj je dobra genetika u krvi, a tome u prilog govore i poslednje fotografije njene sestre.

Sa ovakvim provokativnim oblačenjem, biće joj lako da nađe srodnu dušu, jer mami uzdahe muškaraca gde god se pojavi. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji