VUČIĆ ODGOVOROM PATOSIRAO KARLEUŠU: JK postavila pitanje Vučiću dokle će građanima Srbije da krče creva.

Kontroverzna pevačica Jelena Karleuša podigla je veliku prašinu u emisiji Ćirilica u kojoj je postavljala pitanja premijeru Srbije Aleksandru Vučiću! Ona je više puta ušla u konflikt sa portparlokom Hitne pomoći Nadom Macurom, ali i sa premijerom.Nakon što Nada Macura pitala premijera koji filozofi su mu uzor, Jelena je bila prilično žustra.

"Da li mislite da ljude koji u pola četiri ujutru putuju gradskim prevozomzanima koji filozofi su bili uzori gospodinu Vučiću ili ih interesuje kada će prestati da im krče creva?"

Premijer je na to rekao da je svestan da u Srbiji ima mnogo ljudi kojima krče creva. "Oni kojima krče creva se mnogo više žale od onih kojima creva nikada nisu krčala. Ljudima kojima krče creva je stalo da čuju i da saznaju i da napreduju, i ne smeta im da čuju i o filozofima i o svemu drugom", rekao je Vučić što je Karleuša prekinula kratkom rečenicom.

"Oni to ne čuju od te grmljavine iz creva", kratko je rekla Jelena.

Ovaj verbalni sukob možete pogledati u snimku dole (od 1: 25: 32 do 1: 27: 27)

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji