LUNA ĐOGANI I GAZDA PAJA: Samo muzička saradnja ili je i između njih bilo nešto više od toga?

Luna Đogani je trenutno najpopularnija učesnica rijalitija Zadruga i planira u njemu da ostane do kraja, zajedno sa svojim novim dečkom Slobom.

Međutim, njeno učešće u rijalitiju je praćeno sa previše skandala. Po medijima se provlačia priča da je Luna bila u vezi sa gomilom muškaraca. To su bili fudbaleri, drugi rijaliti učesnici, muzičari, spominjao se Gastoz itd itd. 

Sada se pojavilo i jedno novo ime, popularni reper Gazda Paja. 

Naime za potrebe spota za pesmu Prevara koju su radili Gazda Paja, Ognjen Amidžić i Marko Kon, atrakivna Luna našla se po prvi put u ulozi glumice.

U spotu sa mladim reperom ima zavodljive scene, a kako su se još više zbližili nakon ove saradnje, sve se češće spekulisalo da među njima postoji nešto više od poslovne saradnje.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji