Print this page

KOMŠIJE U STRAHU: U stanu Ksenije Pajčin ima duhova, noću se čuju koraci i pomeranje nameštaja!

Stanari zgrade u Nikšićkoj ulici kažu da se iz nekretnine u kojoj je nastradala Pajčinova noću često čuju koraci i kao da neko pomera stvari, te da njena majka Ljubica godinama ne može da je proda

Informacija da se stan u kojem je 16. marta 2010. Filip Kapisoda ubio pevačicu Kseniju Pajčin i sebe prodaje bila je povod da se naša ekipa zaputi u Nikšićku ulicu na Voždovcu, gde se tragedija dogodila.

Ljubica Kostić, majka pokojne pevačice, odlučila je da nekretnina ne bude više u njenom vlasništvu. Iz stana su se iselili podstanari, pa je ona oglasila prodaju pošto tamo ne želi nikad da se vrati. Međutim, kako tvrde stanari zgrade u kojoj je živela pokojna pevačica, tu nekretninu niko ne želi.

- Ljubica je u ovaj stan prvi put ušla dva i po meseca posle tragedije. Ubrzo je rešila i da ga proda, ali kako nije bilo zainteresovanih kupaca, odlučila je da ga izda. Podstanari su tu živeli godinu dana, a pošto su se odselili, niko više nije u njemu stanovao. Više puta sam čuo da se stan prodaje, ali ko će to da kupi kad se zna šta se unutra dogodilo - priča komšija koji je želeo da ostane anoniman.

- Otkako je Ksenija ubijena, noću smo nekoliko puta čuli korake po stanu, kao da se nešto pomera. Niko tad nije živeo u njemu i zato je to bilo čudno. Ne samo meni, već i ostalim komšijama. Ljubica je bila jedna vedra i nasmejana žena, puna života i snage. Čujem da je sad uvenula i da joj nije ni do čega - završava komšija.

Nakon Voždovca naša ekipa zaputila se u Zemun, gde u jednom soliteru žive Ksenijina majka i baka. Na licu mesta smo se uverili da Ljubica i dalje nije spremna da govori o ćerki za medije. Njihove komšije su nam poručile da njih dve u svoj dom puštaju samo najbliže rođake i prijatelje.

Inače, Ljubica je posle Ksenijine smrti promenila život iz korena - ima vrlo malo prijatelja s kojima se druži i nema volju da se nečim bavi. Od nekretnina ima i vilu s bazenom na Skadarskom jezeru, u koju je Ksenija ulagala sav zarađeni novac, ali tamo odlazi jednom godišnje.