DRAMA U PORODICI TANJE SAVIĆ: Otac oteo sav novac poznatoj pevačici

Otac folk pevačice Tanje Savić, Staniša Savić, pre četiri godine je od njenog novca kupio kuću na Zvezdari i sebe naveo kao vlasnika. Tanja i njen suprug Dušanplanirali su da tu nekretninu prodaju kako bi kupili drugu na Bežanijskoj kosi, ali je njen otac odbio da joj da papire.

- Tanja je sa mužem i decom u subotu otišla u Smederevo kako bi obišla roditelje i braću. U jednom momentu ona je zatražila od tate papire kuće na Zvezdari za koju je pre četiri godine dala novac jer je planirala i da kupi drugu na Bežaniji, gde trenutno živi. Tog trenutka joj je Staniša rekao da se nekretnina vodi na njega jer je kupio na svoje ime dok je bila u Australiji i da ne dozvoljava da se ta kuća proda - priča izvor blizak Savićevoj i dodaje da ona ne planira da tuži svoje roditelje, ali da je svaki odnos sa njima završila.

- I Dušan i ona su bili u šoku! Dok je živela u Australiji, ona je sve pare dala na tu kuću, svakog meseca je tati slala novac kako bi se što pre radovi završili da bi joj on onda saopštio da se stambeni objekat vodi na njega i da može tu da živi sa porodicom, ali da proda ne može. Jako su se posvađali, ona je u suzama krennula za Beograd. Povređena je i žao joj je jer je sama sa suprugom ulagala u tu nekretninu a sada žive kao podstanari jer je imala plan da, kada na Zvdezdari proda stan, za taj novac kupi neku na Bežaniskoj kosi. Neće tužiti oca, jer je tako vaspitana da porodicu poštuje, ali je svaki kontakt sa njima prekinula. Sa sestrom i bratom će ostati u korektnim odnosima, ali za roditelje neća više da čuje jer je i njena mama podržala svog muža - rekao je izvor blizak pevačici.

Pevačica je neraspoloženo potvrdila priče i potvrdila da joj je sve oduzeto.

- Istina je sve. Sve mi je oduzeto. Nemam dalji komentar - rekla je Tanja Savić.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji