BILA JE ZVEZDA GRANDA, PA VODITELJ: Nećete verovati gde je danas ova pevačica i čime se bavi! (VIDEO)

Učestovala je u Idolima i Zvezdama Granda, a potom je zamrzla karijeru i pravi društvo svom vereniku Saši Stamenković

Silvija Nedeljković se takmičila ui muzičkom šou "Idol" 2005. godine, gde je zauzela peto mesto. U "Zvezdama Granda" 2007. bila je sedma, a potom se oprobala i u ulozi voditelja zajedno sa Nemanjom Stevanovićem.

 

Tokom takmičenja za "Zvezde Granda" novine su pisale o njenoj navodnoj vezi sa takođe učesnikom ovog takmičenja Nemanjom Stevanovićem, što je Silvija demantovala tvrdnjama da joj je Nemanja samo dobar prijatelji ništa više od toga.

 

Silvija je potom započela vezu sa sadašnjim verenikom Sašom Stamenkovićem i preselila u Azerbejdžan. O njoj se malo toga zna jer je pevačica odlučila da na neko vreme zamrzne karijeru i posveti se zajedničkom životu. Pevačica se trenutno bavi slikanjem jer ima puno slobodnog vremena.

 

Trenutno sa verenikom živi u Bakuu, gde je angažovan kao golman u fudbalskom klubu Nefči.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji