DOŠLA JE POLUGOLA NA ZMAJ PUMPU: Sama je uzela da toči gorivo, a tek su onda svi zaposleni na bezinskoj pumpi zanemeli

Kada je Pežo 3008 stao na benzinskoj pumpi Zmaj, ništa nije izgledalo čudno.

Međutim, tada se iz automobila pojavila prezgodna devojka, spremna sama da natoči benzin. Ništa ne bi bilo neobično, da ova devojka nije bila POLU GOLA!

Svi prisutni na ovoj pumpi pored auto puta, ostali su zatečeni ovom scenom. Preko njenog tela je bila samo čipkana majica, dok su tange sevale po ovom zubatom januarskom suncu.

Nije bilo šanse da neko ne pogleda u tom pravcu, a onda je tek usledio šok.

Devojci su ispali ključevi od automobila i morala je da se sagne. U tom momentu, svi, ali baš svi su je gledali. Scena koju će zaposleni na ovoj pumpi pamtiti ceo život. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji