ONO KADA JK PRETERA: Objavila fotku Duška i nje posle vođenja ljubavi! Skroz goli na krevetu!

Pevačica Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošič vole da se eksponiraju zajedno u javnosti, ali nismo očekivali da će biti ovoliko perverzni za turske medije.

Jeca je okačila izuzetna izazovnu fotku iz spavaće sobe, tačnije iz kreveta, a mi naravno pretpostavljamo da je JK u društvu supruga, iako im se ne vide lica.

 

Na fotografiji se vide Jecine duge preplanule noge i jedna Duškova, a izgleda da fudbaler voli da njegova lepa ženica uskače u krevet u provokativnim štiklama.

 

- Duško voli da j.. Jecu u štiklama - složni su Jecini pratioci sa nama.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji