TEŠKA ODLUKA ZA SEVERINU: Hrvatska pevačica plakala kada je čuda da mora...

Borba oko malenog Aleksandra još uvek traje. Iako je pevacica cinila sve što je u njenoj moci da opovrgne odluku, sud joj je nedavno naneo još jedan udarac.

– Severina mi je htela oduzeti boravišnu dozvolu. Tvrdi da ne dolazim u Zagreb, a ja se za mesec dana ovde selim, tu ce biti moj dom, najavio je Milan Popovic.

Srpski bogataš tvrdi kako traju poslednje pripreme u njegovom zagrebackom domu u koji se uskoro planira useliti.

– Fasada je gotova – izjavio je biznismen Milan, koji dodaje da mu smeta što njegova bivša nevencana supruga Severina Kojic (45), s kojom ima sina Aleksandra (5) i s kojom vodi sudske postupke oko skrbništva nad njihovim detetom, uporno govori da on u Hrvatskoj ne živi, nego u Beogradu.

– Po jednom, tražim da djete živi sa mnom i da majka vida Aleksandra kao što sam ga i ja vidao, ali da on živi kod mene. To je ozbiljan postupak za promenu presude kod kojeg ce roditelja dete živeti koji se vodi kod sudije Verice Nikic.

Paralelno s tim, ja sam pokrenuo drugi postupak jer tvrdim da majka svojim postupcima ne poštuje princip zajednicke roditeljske skrbi koji je definiran hrvatskim roditeljskim zakonom – izjavio je Popovic koji je od suda tražio da definiše šta je zajednicka roditeljska skrb i da ih propiše u rešenje.

– To smo pokrenuli za svaki slucaj, dok se onaj glavni postupak ne reeši – objašnjava Popovic, i nedavno rešenje sudije Parac Garma opisuje na sledeci nacin:

– Ovo je presedan, revolucija, pobeda ravnopravnog roditeljstva. Što je najvažnije, pobeda dece rastavljenih roditelja – izjavio je Milan. Tvrdi kako ga Severina dosad nije obaveštavala o decakovom zdravstvenom stanju, a po rešenju koje je doneo sud pevacica ga je dužna,obavestiti o detetovom stanju najkasnije u roku od dva sata od postavljanja medicinske dijagnoze.

– Kada je Severina videla ovo rešenje, jako se uznemirila – dodao je i objasnio kako je i dalje na snazi stara presuda.

– Ovo je samo dopuna staroj presudi. Po staroj ga vidam svaki drugi vikend i svaku drugu sredu – naveo je Popovic, kako ga citira hrvatski list, koji u naslovu tvrdi da je Severina plakala na sudu!?

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji