SKANDALOZNO PONAŠANJE PEVAĆICE: Naša pevačica u školsku učionicu ušla POLUGOLA, sa OGROMNIM DEKOLTEOM!

Naša mlada pevačica očigledno da se ne libi ničega pa ni toga da golog stomaka i bujnog dekoltea se pojavi u učionici.

Sara Jovanović je nastupila sinoć na jednoj manifestaciji u Zrenjaninu, ali izgleda da su organizatori odlučili da njena garderoba za nastup bude ni manje ni više nego u učionici.

Kad @nemke777 zabeleži trenutak priprema pred koncert ✔️ #Zrenjanin #preshow #DaniPiva

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on

Shodno situaciji u kojoj se našla, Sara je zabeležila taj detalj priprema. Dok je iza nje vidljiva ispisana tabla sa katedrom, mlada zvezda je iskoristila trenutak i fotografisala se. Bujni dekolte i go struk su ipak, očigledno, bili dozvoljeni u ovoj učionici u kojoj nije bilo učenika. Ovaj izgled je ipak pozitivno iznenadio veliki broj njenih pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on

Sara se nedavno vratila sa letovanja i nastavila sa svojim nastupima kojih ima sve više nakon objavljivanja numere "Nemam vremena za to", a poslednjih nekoliko dana provodi i u studiju gde pripema novu pesmu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji