SKANDAL: Jelena Krunić ucenjuje Darka Lazića nevaljalim kućnim videom?!

Jelena Krunić ucenjuje Darka Lazića, s kojim je bila u kratkoj šemi! Učesnica „Zadruge“ navodno preti pevaču da će objaviti njihov film koji je tajno snimila ako joj ne bude kupovao skupu garderobu i nakit!

Njih dvoje su kratko bili zajedno sredinom prošle godine. Kako nam je trekao izvor, Lazić je odavno hteo šemu sa Krunićkom, ali ga je ona uporno odbijala. Kad je konačno uspeo da je smuva, počeo je da ise viđa sa njom u njenoj kući.Iako njihova veza nije opstala duže od dva meseca, upućeni u ljubavni život bivše učesnice „Farme 6“ i sada "Zadruge" kažu da se ona hvalila da je Darko Lazić ludo zaljubljen u nju, što je ona zloupotrebila.

- Jelena je tajno snimila seks s njim. Otkad su raskinuli, počela je da ga ucenjuje da će objaviti eksplicitni snimak ukoliko joj ne bude kupovao skupu garderobu i nakit. Ne traži novac od njega, već samo želi da ima brendiranu odeću i obuću. On joj ispunjava te zahteve jer želi da izbegne skandal koji bi izbio kad bi taj snimak pustila u javnost - kaže naš izvor.

Darku Laziću ne treba još jedan skandal pored onog oko šmrkanja kokaina. Doduše, treba da se zapitamo kakve sve snimke o njemu ima Jelena Krunić.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji