JELENA KARLEUŠA VS. ALEKSANDAR VUČIĆ: Samo u Srbiji su političari veće zvezde od pevača i glumaca (VIDEO)

Ovde fali samo Nada Macura, pa da imamo "reprizu" stare emisije. Ipak, uloge su drugačije raspodeljene.

Radi se o emisiji emitovanoj na TV Pink u neka stara vremena, voditeljka je Tanja Vojtehovski, a akteri Aleksandar Vučić (tada samo političar), Jelena Karleuša (već tada estradna diva) i Milomir Marić (tada samo novinar, a ne i urednik i voditelj Ćirilice na TV Happy).

Tema nije ista. Ovaj put se razgovaralo o tome ko su veće zvezde pevači ili političari i da li bi Vučić snimio duet sa Karleušom.

Marić je tada "bezbrižno" Vučića nazvao folk-političarem i još dodao da je Kareluša definitivno veća zvezda od njega. Ni Karleuša mu nije ostala dužna jer je izjavila da Vučić nije ozbiljan političar, čim se bavi ovakvim temama. Ipak, je ocenila da je Vučić najestradniji političar.

On, međutim, nije bio spreman da snimi duet s Karleušom, jer, kako je objasnio, očajno peva. Na to je Jelena predložila da "repuje", a on joj je uzvratio komplimentima. Tada je zaključak emisije bio da je Karleuša najveća zvezda od prisutnih.

U drugom delu snimka, vidimo insert iz još jedne emisije u kojoj Vučić Karleuši poklanja i buket cveća, dok u trećoj, kod Lee Kiš plešu sa različitim partnerima.

Kako se u međuvremenu sve promenilo!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji