POKLON OD 300.000 EVRA: Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić zanemela kada je videla šta su joj roditelji kupili!

Popularni pevač, Mile Kitić i njegova supruga iznenadili svoju ćerku Elenu skupocenim darom.
Pevač i njegova supruga su odlučili da joj kupe stan od 150 metara kvadratnih na Novom Beogradu, koji košta oko 300.000 evra.

– Elena je pretprošle godine postala punoletna i zaista je željno čekala da se osamostali. Kako su joj oba roditelja poznate ličnosti, nije želela da se dugo zadržava pod njihovim krovom, pa da drugi pričaju da joj je lako i da zavisi od njih.

 – Sada je srećna i veoma zahvalna, jer danas retko ko njenih godina može da priušti sebi stan ili da mu ga roditelji poklone.

– Ona je dugo pričala kako želi svoj stan, a Marta i Mile su je iznenadili poklonom. Elena je bila oduševljena, naročito što joj se dopada lokacija – navodi izvor blizak Eleni Kitić i dodaje:

– Stan želi da opremi u nekom svom stilu, drugačije od Mileta i Marte. Ona se već preselila tamo, ali kako često putuje kod dečka, još ga nije potpuno skockala.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji