DUŠKO TOŠIĆ PREBLEDEO: Ovo je NAJBEZOBRAZNIJA FOTKA koju je Karleuša IKADA objavila sa svojim MUŽEM!

Pevačica Jelena Karleuša ne prestaje da intrigira svojim golišavim fotografijama koje redovno kači na Instagram, a mi se danas prisećamo momenta kada je prevazišla samu sebe.

Ona je objavila veoma izazovnu fotku iz spavaće sobe, tačnije iz kreveta, pretpostavljamo u društvu supruga, s obzirom na to da ne možemo videti lica.

Pevačica je na golo telo obukla samo čizme i to veoma izazovne, a pored njenih nogu vidi se i muški članak.

Producenti iz Istanbula ponudili su Jeleni Karleuši da učestvuje u visokobudžetnom projektu u kojem bi se pojavljivao i njen muž Duško Tošić, i sve to za ogroman honorar, ali do saradnje nije došlo jer ih je JK odbila zbog svog supruga.

Oni su našoj zvezdi nudili ozbiljan honorar da je mesecima danonoćno prate, ali joj je suprug Duško zabranio da potpiše ugovor. S obzirom na to da bi i on morao da se pojavi u pojedinim kadrovima, što ne želi, Jelena ga je poslušala i Turcima se zahvalila na ponudi rekavši “ne“.

Pop diva je imala veliku želju da prihvati primamljivu ponudu i sada joj je krivo što je ta saradnja propala. Ali Duško u javnosti želi da se pojavljuje samo zbog uspeha u fudbalu i njegovog kluba Bešiktaš, nikako da na tacni javnosti daje svoj privatni život. Znajući to, Jelena nije imala nikakve šanse da ga ubedi da pristane na saradnju.

– Projekat je zamišljen tako da JK priča o svojim studijskim snimanjima, roditeljstvu, pripremama za nastupe u zemlji i inostranstvu, a poseban segment bio je namenjen njenom braku s Tošićem, koji je velika zvezda u Turskoj – kaže izvor, a Jelena sve to i potvrđuje.

– Tačno je da sam imala ponudu od Turaka, ali Duško nije za saradnju. Nepotkupljiv je ma koliko da mu nude novca. Šta da radim, ja bih pristala na keca. Čovek je bogat i ne treba mu para, a mi siromašne supruge moramo da se složimo. Inače, Duško voli da ja kažem kako trošim svoju lovu, a ne njegovu. Skoro sam izjavila da sam zaradila više para od njega, ali to je bilo samo na nedeljnom nivou. Na mesečnom nema šanse da ga prestignem, a tek na godišnjem da i ne govorim – iskreno je rekla Jelena

Retka je pojava da pevačica Jelena Karleuša objavi neobrađenu fotografiju na društvene mreže, ali sada je to umesto nje uradio njen suprug Duško Tošić.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji