POLITIKA GA NIJE ODVOJILA OD LJUBAVI: Ova devojka je otela srce Sergeja Trifunovića (FOTO)

Već tri meseca Sergej uspešno krije od javnosti da je u vezi sa atraktivnom plavušom. Otkako su se upoznali na jednoj žurki njih dvoje se ne razdvajaju, a bliski prijatelji kažu da im ova ljubav baš prija.

- Ljubav između njih dvoje desila se veoma spontano. Krajem prošle godine upoznali su se u jednom beogradskom klubu preko zajedničkih prijatelja. Ubrzo su počeli da se dopisuju, da bi posle nekoliko dana započeli vezu. Njih dvoje ne žele da se eksponiraju u javnosti, a kada izlaze u grad, obično su u većem društvu, kako niko ne bi shvatio da su njih dvoje zajedno. Sergej je Jelenu upoznao sa bratom Banetom Trifunovićem i po tome svi veruju da je ova veza ozbiljna - kaže  izvor blizak ovom paru.

Kako dalje saznajemo, njih dvoje žele da učvrste svoj odnos pa tek onda da se pojave u javnosti i obelodane svoju vezu.

- Jelena Markulić ima 26 godina i pored studija bavi se modelingom. Uspešan je student, a smatra da je obrazovanje na prvom mestu. Njena karijera modela je u usponu, a kampanje prihvata samo kada za to ima vremena. Upravo to se i dopalo Sergeju, jer on voli devojke koje su obrazovane i vode računa o sebi - dodaje naš izvor.

Pokušali smo ovim povodom da kontaktiramo sa Sergejem i Jelenom, ali do zaključenja ovog broja nam to nije pošlo za rukom. Sergej je u ranijim intervjuima pričao kakve devojke voli.

- Veoma mi je važno da je devojka duhovita, da razume moj smisao za humor i da mi kraj nje nije dosadno. Na sreću, ima i takvih devojaka. Mada, sretao sam i ove "nedodirljive i neosvojive", ali ne bi dugo zadržale moju pažnju - rekao je u jednom intervjuu Sergej i dodao šta zamera ženama:

- Vlada lažna emancipacija žena. Muškarci su zaboravili koja je njihova uloga, a žene su počele da se ponašaju kao jači pol. Podržavam to što se bore za svoje karijere i ne žele finansijski da zavise od muškaraca, ali im zameram što su izgubile ženstvenost i zaboravile kako se ponašaju dame.

Podsetimo, Sergej je poznat kao veliki zavodnik, a pisalo se da je bio u vezi sa voditeljkom Jovanom Guzijan, pevačicom Nevenom Božović, kreatorkom Milicom Garzičić, Anom Vučelić, ćerkom Milorada Vučelića.

Na premijeri predstave "Utopljena duša", u utorak uveče, u publici je sedela atraktivna manekenka Jelena Markulić, koja je pratila dragog na sceni. Kada se predstava završila, Jelena je sačekala Sergeja, a onda je usledio poljubac pred svima. Zanimljivo je da su ona i Sergej isti snimak sa predstave postavili na društvenu mrežu Instagram, ali je posle dva sata Jelena obrisala video kako neko ne bi otkrio njihovu vezu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji