MILIJARDER ZABRANIO MODELSICI DA DOVEDE ĆERKU U SRBIJU: Zbog ovog razloga treba da nas je sramota što živimo u Srbiji

Aleksandri Maljničenko je muž, poznati ruski milijarder, zabranio da za praznike poseti svoju porodicu u Beogradu

Bivša članica grupe "Models", Sandra Maljničenko, udata je za ruskog milijardera Andreja s kojim ima i dete, ćerku Taru. 

Sandra je sa svojom ćerkom želela da za praznike dođe kući, u Beograd, međutim, muž joj to nije dozvolio.

Kako je otkrio izvor za jedan domaći mediji, Andrej je zabrinut za sigurnost svoje supruge i ćerke, s obzirom da je na njen dom dva puta do sada bačena bomba. 

Ruski milijarder je rekao ženi da njihova ćerka neće moći da poseti Beograd sve dok ne postane punoletna. 

Navodno, Sandra se složila sa ovom odlukom, jer je i sama uplašena za ćerku. Naime, i ona je svesna da u Srbiji ne mogu da se osećaju bezbedno, pošto u našoj zemlji ima puno ljudi koji bi želeli da naude njoj i njenoj porodici. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji