ZOVE ME I PRETI: Karleuša ISKRENO o svađama sa Duškom - Borim se sa njim, šta ću...

Jelena Karleuša priznala je da se sa mužem najčešće svađa sbog svojih glišavih fotografija na Instagramu. 

Pop pevačica otkriva da je fudbaler zove iz Turske i besni kada vidi da je sa fanovima podelila sliku na kojoj je previše razgolićena.

- Duško me redovno zove iz Turske i preti mi da obrišem moje seksi fotografije sa Instagrama. Pustim ga malo da iskulira, obrišem fotku, pa je posle vratim na društvenu mrežu - priznala je Jelena za Informer i dodala da drugih razloga za svađe nemaju:

- Verovali ili ne, mi se samo oko toga i svađamo. Sve i da hoćemo, ne možemo da se posvađamo oko nečeg drugog jer su moje golišave fotke najveći problem u našem braku. On se ni posle svih ovih godina koliko smo zajedno nije navikao na to. Borim se s njim, šta ću. Uvek mu kažem: "Nisi se oženio domaćicom, već JK." Moj posao u ovoj našoj šou-biz industriji je, između ostalog, i da budem provokativna - smatra pevačica.

Dodala je i to da su i Duško i njena majka Divna, digli ruke od nje.

- I Duško i Divna su digli ruke od mene. Više me ne odgovaraju da komentarišem neke teme koji drugi neće. Bilo da je u pitanju politička, estrada ili socijalne teme. Pomirili su se sa tim da me ne mogu promeniti i da ne mogu da utiču na mene. Ja ih uvek saslušam pa postupim po svom.

Iako važi za veoma temperamentnu osobu, Jelena tvrdi da je to samo maska za publiku, a da je ona privatno sasvim druga osoba.

- Ja kad vidim sebe u ogledalu i na TV-u, to nije ista osoba, ja tu ženu ne poznajem. Privatno sam mirna i povučena, a na sceni sam kao uključena u neku trofaznu struju - zaključila je Karleuša.

Happy Birthday ❤️❤️❤️

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic) on

?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

My last selfie in 2017

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji