UPS, OVO MORA DA JE BOLELO Evo kako je su na Tviteru raskrinkane sve laži Jelene Karleuše

Tviter je društvena mreža na kojoj u 140 karaktera možete da izrazite svoje mišljenje o bilo cemu.

Ili više mišljenja, ukoliko tako želite. Ljudi vole Tviter jer je kratak, jasan i svima dozvoljava da se razmašu stavovima.

A ona koja posebno voli da se "razmaše" istim tim stavovima je Jelena Karleuša.

Poznato je da "mala od skandala" voli da javno deli savete, pametuje o životu, komentariše sve za šta je pozvana i nije pozvana, a ponekada sebe vrednuje malo više od drugih.

Medutim, kako i nad popom ima pop, postoje i oni koji je malo spuste na zemlju, s vremena na vreme.

Papir i Tviter trpe sve, ukljucujuci i brisanje. Ali skrin-šot ostaje. Medu ljudima koji svojim vickastim dosetkama mogu da "spuste" Karleušu posebno se izdvojila uticajna tviteraška faca Pokojna Mileva koja je u nekoliko koraka zadala šah-mat ovoj divi. Pokojna Mileva i Jelena Karleuša su zakleti neprijatelji na Tviteru, a njihov rat traje i pamti se.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji