KUPIO JE KUĆU OD DRAGANE MIRKOVIĆ: Ovde živi poznati folker, a evo šta smo zatekli u jednom delu doma!

Pevač koji je zvezda postao u dijaspori nedavno se sa porodicom uselio u kuću koju je kupio od Dragane Mirković. Priznaje da dobro zarađuje i da njegova žena Dragana stoji iza uspeha koji je postigao.

Pevač Boban Rajović preselio se iz zemunskog naselja Altina, gde je živeo sa svojom porodicom, u luksuznu kuću na Senjaku koja ima više od trista kvadrata, a koju je kupio od koleginice Dragane Mirković. Kada smo čuli da je useljenje u novi dom privedeno kraju, rešili smo da ga posetimo i to je bilo pre nekoliko godina.

— Ajde, ljudi, pa gde ste vi do sada?! Kafa će se ohladiti. Samo da znate da sam zbog vas otkazao neke poslovne obaveze, pa zato budite dobri i ne previše tabloidni — rekao nam je Boban sa osmehom.

Na ulazu nas je dočekala nasmejana i vidno raspoložena njegova supruga Dragana, koja nam se na prvi pogled učinila pomalo stidljivom.

Budući da je njegova koleginica Dragana Mirković poznata po tome što obožava čuvene kristale „svarovski”, koje ima na svakom mestu, od slavina u kupatilu, preko lustera, do ogledala, iznenadilo nas je što sada nismo naišli ni na jedan takav detalj.

— Uložili smo veoma mnogo novca u renoviranje kuće, ali i u opremanje. Najbitnije mi je da se oseti porodična atmosfera i toplina. Ono na šta sam posebno ponosan jeste ovaj akvarijum u koji sam potpuno zaljubljen — rekao nam je Boban. A kada smo primetili da je jedan od zidova prekrečen u zlatnu boju, on se nasmejao i ispričao nam jednu anegdotu.

— Kada je moja majka došla kod nas u posetu i videla taj zid, reagovala je isto kao i vi, samo je rekla jednu zanimljivu i smešnu rečenicu: „Pa, sine, to su zlatni zidovi. Ovo ni Milo Đukanović nema!”

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji