Print this page

NIKAKO DA SE POMIRI SA MOZGOM: Dara Bubamara objasnila zašto je gole slike slala tipu koji joj nije muž! (FOTO)

- Priznajem, ja sam na njima, ali da budemo iskreni, svako od nas ima tako nešto u telefonu. Neko se slika, neko ne. Eto, ja se slikam. Šta ću, vatrena sam žena - kaže prsata pevačica

Nakon pojavljivanja skandaloznih fotografija na kojima je Dara potpuno gola, pevačica je po prvi put otvorila dušu i otkrila da sada ima mnogo više fanova.

- Jeste cena slave, ali moglo je i bez toga. Hteli su da mi nanesu zlo, a meni se vratilo na dobro. Dobila sam milion fanova koji su me podržali - rekla je pevačica i dodala da je njen suprug dobro reagovao kada je video fotografije.

- Milan se nasmejao. Jeste, bili smo besni i pitali smo se odakle im fotografije i ko im je dao. Strašno je to što mi se desilo. Ipak sam ja porodična žena, imam sina, da tek tako budu objavljene moje fotografije. Priznajem, ja sam na njima, ali da budemo iskreni, svako od nas ima tako nešto u telefonu. Neko se slika, neko ne. Eto, ja se slikam. Šta ću, vatrena sam žena. Ništa loše ne radim, te fotografije šaljem mužu i on meni - pravda se Dara, koja nije mogla mirno da posmatra situaciju u kojoj se našla.

?☕️bg

A post shared by Dara Bubamara (@dara_bubamara_licni_profil) on