SRBIJA JE UŽIVO PRATILA NJENO PUNOLETSTVO: A ovako je izgledao 19ti rođendan Anastasije Ražnatović u kratkoj haljinici roze boje (FOTO)

Porodica Ražnatović je za pedesetak zvanica organizovala svečanu proslavu u jednom prestoničkom restoranu, a među prvim gostima je stigla Anastasijina majka, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović.

Ubrzo za njom je stigao i Veljko Ražnatović, a među zvanicama su bili i Saša Vidić, Danijel Đokić, Boljana Spasić, Stevan Radivojević, a posebnu pažnju izazvao je dolazak rumunskog manekena Floriana Munteana, koji se pojavio u Cecinom spotu za pesmu "Anđeo Drugog Reda".

Goste je zabavljao folk pevač Milan Dinčić Dinča.

Ovako je Anastasija izgledala na proslavi svog 19. rođendana!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji