SAŠA POPOVIĆ GENIJE: Otvorio bih Fakultet za estradu!

- Estrada je vrsta nauke i da se ne bih se libio da pokrenem Fakultet za estradu! Tada početnici ne bi pravili greške, kakve sad prave - kaže direktor "Grand produkcije"

Medijski mag Saša Popović otvorio je dušu Jeleni Bačić Alimpić i na "Hepi" televiziji priznao kako se osećao kada je devedesetih, zbog bankarskih manipulacija, ostao bez devizne ušteđevine!

Sa "Grandom" mu je, kaže, krenulo na bolje na poslovnom planu, a sada je u prilici da mladim pevačima promeni život i ostvari snove.

- Estrada je vrsta nauke i da se ne bih se libio da pokrenem Fakultet za estradu! Tada početnici ne bi pravili greške, kakve sad prave - rekao je Saša.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji