DUGO GA JE KRIO: Andrija Milošević KONAČNO pokazao BRATA, iznenadićete se KAKAV JE ŠMEKER! (FOTO)

Poznati glumac Andrija Milošević, koji važi za velikog zavodnika i šarmera, ne voli u javnosti da pokazuje svoje članove porodice, pa tako malo njih zna da on ima mlađeg brata.

Iako ga do sada nije javno spominjao, Andrija je ovog puta na Instagramu okačio fotografiju iz kola, gde je u društvu svog brata Velibora.

Inače, Velibor je od Andrije mlađi šest godina, diplomirani je ekonomista, a bavi se produkcijom već nekoliko godina. Bavio se produkcijom u Gradskom pozorištu u Podgorici, a sada je zajedno sa Andrijom zadužen za nekoliko projekata, piše Pink.rs.

Koliko Velibor i Andrija zapravo liče pogledajte na fotografiji.

Braća krenula. #thankstwins

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji