FANOVI I SRBIJA U ŠOKU: Ceca zbog bolesti ostaje bez glasa?

Ceca je prethodnih meseci pokazivala znake umora i iscrpljenosti, ali se borila kao pravi profesionalac

Ovo niko nije mogao ni da pretpostavi, jer Svetlana Ceca Ražnatović, uvek izgelda besprekorno. Međutim, izgleda da je pred pevačicom težak period. Kako prenosi beogradska štampa pred pevačicom su dani borbe, jer je u maju saznala da boluje od teške bolesti.

Iako, bolest utiče na njene glasne žice, ona je uspela kao veliki borac da nastavi sa snimanjem albuma, i završi ga na kraju. Endokrinološki problemi mogu da izazovu velike probleme.

Izvor bilzak pevačici rekao je da se ona za sada dobro drži:

- Ceca je sredinom maja saznala da boluje od teške bolesti, koja može da izazove brojne komplikacije, što nije nimalo naivno. Kako je veliki borac, nije dozvolila da je to uspori ili spreči u bilo čemu što želi da uradi. Njena bolest mora redovno da se kontroliše, ali opet može da dođe do brojnih komplikacija - rekao je izvor blizak pevačici.

Ceca je prethodnih meseci pokazivala znake umora i iscrpljenosti, ali se borila kao pravi profesionalac.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji