Stiže Beba! MARIJA ŠERIFOVIĆ će uskoro roditi sina, A jedinu brigu ima zbog ..

Marija Šerifović je rekla da neće da otkriva gdje će posjetiti, a kao što smo već rekli, razmišlja koje će ime dati dječaku ako ga dobije. Dva imena su joj u planu, a ne zna još koje će izabrati.

Da li će izabrati LUKA ili Maksimilijan, odlučiti će. Ona je nekada pobijedila na Eurosongu, pjevala je pjesmu Molitva, a od tada, njena karijera je krenula munjevitom brzinom u uspon. Danas je sigurno jedna od omiljenijih i najboljih pjevačica regiona.

Marija je i sama rekla da će se za ovaj korak odlučiti tek kada bude sve spremno, kada bude vidjela da će moći da se ostvari kao majka. Ona nema u planu da zbog obaveza zapostavi dijete, odnosno nema namjeru da njeno dijete odgajaju djedovi, bake, stričevi ili strine.

Želi da ona bude tu kada ga bude trebalo odgajati i izvesti na pravi put.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji