NI SKUPI AUTO, NI STAN! Šokiraćete se kada čujete šta je Popovićeva ćerka tražila za 18. rođendan!

Aleksandra Popović, ćerka direktora "Grand produkcije" Saše Popovića na proleće će proslaviti 18-ti rođendan, a u njihovom domu uveliko traju pripreme za taj dan. Iako su očekivali da će njihova naslednica tražiti automobil za punoletstvo, Saša i Suzana su ostali zatečeni da želi komplet karata za muzički festival u Belgiji.

Kako "Alo" saznaje, Aleksandra je tražila da rođendan provede sa drugaricama na najvećem muzičkom događaju "Tomorrowland". Iako je njen rođendan u aprilu, a festival traje tokom poslednja dva vikenda u julu, ona će sa drugaricama otputovati tada.

- Saša je svakako planirao da u aprilu napravi veliko slavlje u jednom prestoničkom hotelu, gde će biti pozvani svi njihovi rođaci i prijatelji, kao i saradnici sa estrade. Sa druge strane on je iznenađen, ali mu je drago što je njegova naslednica nije tražila luksuzni automobil ili neko skupo letovanje, već karte za jedan od najvećih muzičkih festifala u Evropi, na koji dolaze svi najpopularniji di-džejevi iz celog sveta, poput Gete, Martina Gariksa i mnogih drugih - kaže za Alo izvor blizak Popoviću.

- Cena trodnevne karte za samo jedan vikend staje oko 500 evra po osobi, bez iznajmljivanja kostima i ostalih troškova kampa. Sašu ovo putovanje svakako neće malo da košta, jer su hotelski smeštaj, hrana i put u ovom periodu su izuzetno skupi, a naročito blizu mesta gde se održava festival. Osim toga on ne plaća samo uživanje za svoju naslednicu, već i za njene drugarice. Popović ne žali ni evra kako bi svojoj mezimici pružio potpun komfor, a karte je uveliko rezervisao, jer je poslednji datum predrezervacije 10. januar - otkriva izvor.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji