PROGOVORILA O MUŽU SAŠI: Nikolina Kovač iskreno o tome da li se RAZVODI

Pevačica Nikolina Kovač u braku je sa kolegom Sašom Kaporom sa kojim ima sina Nikolaja. 

Otkako se pojavila u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, pevačici Nikolini Kovač (28) život se potpuno promenio. Njena muzička karijera krenula je uzlaznom putanjom, ubrzo se zaljubila, a zatim i udala za svog kolegu Sašu Kapora (32), kome je samo dan nakon venčanja rodila sina Nikolaja (5). Nakon što je na svet donela sina, Nikolina se susrela s bolnom činjenicom da njen mezimac ima zdravstvenih problema, te je već na početku majčinstva bila razdvojena od svog mališana koji je nekoliko dana ostao u inkubatoru. Nije mnogo prošlo a na njena vrata stigla je još jedna nemila vest. Ovoga puta njeno zdravstveno stanje dovedeno je u pitanje – dijagnostikovan joj je tumor na grliću materice.

Operacija koja je usledila prošla je u najboljem redu, ali Nikolina nije imala priliku dugo da se raduje jer ju je već na prvoj “krivini” sačekao nov izazov. Suprug, ona i dete doživeli su saobraćajnu nesreću koja je, na radost njihovih prijatelja i porodice, prošla bez većih posledica. I taman kada je pomislila da su svi problemi iza nje, bračna zajednica u kojoj živi već šestu godinu, počela je da se raspada. Pevačica je i ranije govorila da ni u jednoj vezi, pa ni u njenoj, ne cvetaju ruže, ali očigledno je da je ovoga puta između nje i supruga bilo ozbiljnih razmimoilaženja, te je u iskrenom razgovoru za naš magazin odlučila da stvari nazove pravim imenom:

– Imajući u vidu koliko moj glas može da utiče na druge ljude i pomogne im, odlučila sam da kažem da i moj brak ima problema. Svaki odnos, bio on porodični ili prijateljski, ima dobrih i loših strana pa su nesuglasice nešto što nikome nije strano. Istina, dogode se momenti kada ne možeš da shvatiš zašto te je neko ko te voli doveo u ružnu situaciju i čime si to zaslužio. Tada dođe do tačke pucanja koja prouzrokuje prvo razmišljanje o razlazu, a zatim i razgovor o tome. Ljudi često nepromišljeno reaguju, sada kada na sve to pogledam, mislim da nismo bili dovoljno zreli za razvod. Nije se lako ni razvesti, ne zovu razvod uzaludno drugom smrću.

Nakon što se u medijima pojavila priča da je njihov brak u krizi, lepa Sarajka je odlučila da objasni o čemu se radi.

– Uvek sam imala samokontrolu, ali i osećaj da je on tu i da može sve da čuje. Veoma je osećajan, kada samo malo povisiš ton, on pita zašto ga ne voliš – o nasledniku govori Nikolina i dodaje da bi volela da u narednom periodu Saši podari ćerku koja bi još više učvrstila njihov emotivni odnos i brak.

– Ranije sam se povlačila u sebe i pojedine stvari zataškavala, ali na vreme sam shvatila da to nije dobra stvar. Zato sam odlučila da budem daleko otvorenija i kažem sve što mi smeta. Umem ponekad i da povisim ton i pobesnim, mada Saša kaže da sam tada smešna i da to nisam ja. Nije, naprosto, navikao takvu da me gleda. S vremenom sam naučila da je neke stvari potrebno i prećutati i izneti ih kada se za to ukaže povoljan trenutak. To je mnogo delotvornije. Bitno je da čovek u braku postane mudar i ne nameće svoj stav ljutnjom i svađom, nego da ga svom partneru na fin i pametan način izloži kako bi ga on bespogovorno prihvatio. Ja sam u tome uspela – ističe ona.

- Svaki brak prolazi kroz različite krize, tako da ni naš nije izuzetak, ali mi nismo dozvolili trivijalnim stvarima da utiču na odnos koji imamo i da nam to kvari harmoniju - rekla je Nikolina.

Podsetimo, Nikolina i Saša su nakon tri meseca veze objavili da će postati roditelji. Godinu dana nakon što su sevenčali u opštini i dobili dete, odlučili su da brak sklope i u crkvi na isti dan kada su krstili sina.

Ovog puta, Nikolina je iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži ''Instagram'' kada je objavila fotografiju na kojoj pozira u venčanici.

Iako na prvi pogled izgleda kao da pevačica planira da ponovo stane na ludi kamen, ona je objasnila da je u pitanju samo poslovni angažman. Naime, ona će se na reviji venčanica pojaviti u ulozi modela. 

– Akumuliralo se dosta toga te sam se povukla u samu sebe. Pored porodičnih problema, glavni razlog za stanje depresije bio je moj fizički izgled, koji mi je tokom čitavog života umesto prednosti bio teret i pravo prokletstvo. Nikada u njemu nisam umela da uživam i u odnosu na druge devojke koje poznajem, nisam imala dovoljno samopouzdanja. Veliki teret i stid dugo su čučali u meni. Tako je bilo tokom čitavog mog detinjstva, u srednjoj školi pa i na fakultetu. Imala sam utisak da zbog mog izgleda niko nikada nije vrednovao šta imam da kažem i uradim – iskrena je muzička zvezda.

Inače, Nikolina i Saša su posle samo tri meseca veze objavili vest da će postati roditelji. Godinu dana nakon opštinskog venčanja i rođenja deteta, zavetovali su se na večnu ljubav i u crkvi, kada su ujedno i krstili svog sina Nikolaja.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji