Sa 14 godina je bila zvezda serije FOLK, a evo kako danas izgleda čuvena Zvezdana! (FOTO)

Katarinu Bogićević je publika zapamtila nakon što je ostavila utisak glumeći u seriji "Folk". Ona je tada imala glavnu ulogu devojčice Zvezdane, četrnaestogodišnjakinje koja mora da peva po kafanama, kako bi pomogla svojoj porodici. 

Posle te uloge, Katarina je učestvovala u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato", a takođe i u sinhronizaciji jednog crtanog filma. 

Mnogi ne znaju da je njeno detinjstvo bilo veoma teško, s obzirom na to da je bila žrtva vršnjačkog nasilja. Vršnjakinje su je pretukle i tom prilikom joj slomile prst. Roditelji mlade glumice nisu imali izbora, pa su je odmah prebacili u drugo odeljenje.

Ipak, ona je uspela da sve to ostavi iza sebe i izraste u uspešnu, mladu ženu. 

Katarina redovno kači slike na svoj Instagram profil, pa tako možemo primetiti da se poprilično promenila za ovih nekoliko godina, uverite se i sami:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji