MISTERIJA SINANOVOG NASLEDSTVA: Kome će pripasti ogromna imovina Sinana Sakića?

Sinan Sakić, jedan od naših najpoznatijih pevača narodne muzike, preminuo je 1. juna. Iza sebe je ostavio četvoro dece. Prvi put se oženio sa 18. godina sa dotičnom Velidom iz Janje (kod Bijeljine) koja je bila iz imućne porodice sa dosta para i sa kojom ima dvoje dece - Rašida i Medu. Drugi brak sklopio je sa Sabinom, 29. juna 1981. godine, sa kojom je imao ćerku Đulkicu i sina Alena. Dok Sabina iz prvog braka ima dva sina, Ernesta i Elvisa. I svi oni očekuju deo Sinanovog nasledstva. Neko manje, neko više...

Sinan je često pričao o svojim porocima i nije bežao od njih. Često je govorio kako je znao da za jedno veče pošmrka nekoliko grama kokaina i prokocka 50.000 eura. Ali, svi su znali da on taj novac zaradi za manje od mesec dana. 

Prepričavale su se anegdote sa njegovih nastupa, ali i priče o enormnoj zaradi koju je znao da ostvari za samo jedno veče.

Govorilo se da Sinan napravi jedan koncert na Tašu i kupi stan.

Međutim, raskolašan život ga je možda sprečio da ostvari i više. Čuveni kompozitor Miša Bass je znao da govori: "Cela porodica Sakić je došla kod mene kada su bili u blatu.Za par dana su zaradili sve. Postali su bahati, previše rasipni. Znao sam da kažem stani Sinane, biće još para nisu ovo poslednje na svetu. A on je samo odgovarao: - Neka Mišo, neću sa njima u grob da me odnesu"

Sinan Sakić je prilikom prelaska granice uhapšen kada je granična policija u njegovom donjem vešu pronašla 2,7 grama droge. Neki kažu da je to bio heroin, neko kokain. I mnogo je bitno šta je bilo u Sinanovim gaćama, jer ako je heroin to bi bilo dno na koje je stigao SInan, a ako je u pitanju kokain značilo bi da i dalje vlada scenom kao Scarface.

A mnogo je voleo Scarface i glavnog lika Toni Montana. Primetićete kako se vrlo često slikao u pozama koje su proslavile Toni Montana iz tog filma. 

Kada je Sinan umro, niko nije spomenuo njegovo nasledstvo. Sigurno, Sinan nije imao kovčeg sa blagom koje je negde zakopao, ali je imao imovine i imovine. Ono što je poznato su stan na Dorćolu od preko 100m2, vellepnu vilu u Loznici, kuća u Tuzli i navodno još dva stana u Beogradu i jedan u Sarajevu. Sinan je posedovao i kuću u Indiji, koju je kupio pošto je mnogo voleo tu zemlju. Od 1996. godine je posećivao najvećeg gurua Sathya Sai Baba, sve dok ovaj nije umro 2011. godine. 

Popseduje manji stan u Beču i stan u Dizeldorfu. 

Sinan je bio opsednut i dobrim kolima. Posedovao je minimum pet luksuznih komada koji sada stoje parkirani u garaži u Loznici. 

Ostaje pitanje koliko je živog keša ostavio Sinan na svojim bankovnim računima, kao i u koje poslovne biznise je ulagao svoj novac, a takvih ulaganja je sigurno bilo. 

Sada, otvoreno se postavlja pitanje kome će pripasti svo ovo nasledstvo. 

Sin Rašid je izašao iz zatvora pre mesec dana i pojavio se na očevoj sahrani. Navodno se izmirio sa ocem neposredno pred smrt. Sa Rašidom ne priča niko iz familije Sakić.

Iz prvog braka ima i sina Medu koji se bavi muzikom i kojeg je Sinan mnogo voleo i polagao velike nade. Medjutim, Meda je ostao uvek u senci prvog sina Rašida koji je mnogo razočarao svog oca. 

Iz drugog braka sa Sabinom, Sinan je imao Đulkicu i Alena. Dok je Sinan kao svoju decu gledao u Ernesta i Elvisa. 

Malo je očekivati da je Sinan ostavio testament, imajući na umu život kakav je vodio.

Zato će mnogo zanimljivo biti to kako će deca podeliti imovinu i ko će tu najbolje proći. 

Rašid će sigurno kao najstariji sin tražiti i najviše. Međutim, svi znaju da je razočarao oca i da bi Sinan njemu najmanje dao. 

Sinan je navodno najvipe voleo Medu, ali mu je to sin iz prvog braka. 

Đilkica se školovala u Indiji, bila je Sinanova princeza i očekuje deo ovog kolača. 

Ernest i Elvis će sigurno dobiti najmanje, ako uopšte nešto njima i pripadne po zakonu. 

Ostaje da vidimo kako će deći imovinska rasprava i ko će tu izvući neki adut. Advokati če sigurno bii dosta uposleni, od strane nekoliko klijenata. 

Postoje priče kako ipak postoji testament u kojem Sinan sve ostavlja jednoj sekti iz Indije, ali to je samo trač. 

Misterija Sinanovog nasledstva ostaje otvorena.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji