U POSLEDNJEM RAZGOVORU PRED SMRT SE SAMO NJOJ POVERILA: Dragana Mirković PRVI PUT progovorila o neverovatnoj TAJNI Ksenije Pajčin! (VIDEO)

I pevačica Dragana Mirković pridružila se poznatima koji su poslednjih dana pričali o Kseniji Pajčin povodom datuma njenog rođenja.

- Ksenija je bila neverovatno lepa, energična i uvek svoja, pomalo i nemirna. Gde god se pojavila bilo je nemoguće da ostane neprimećena i imala sam ponekad osećaj da joj to jako smeta - kaže ona.

U video-poruci koju je snimila pomenula je i njihov poslednji telefonski razgovor.

- Kad smo se poslednji put čule, rekla mi je da je srećna jer je pronašla mir u sebi - rekla je Dragana.

Pajčinova je htela da kaže nešto Dragani, ali, nažalost, tragični događaj koji je usledio sprečio ju je u tome.

 

- Bila je kod mene na televiziji i rekla voditelju Stevici da mi prenese da ima nešto veoma važno da mi kaže. Nikad nisam saznala šta je to tako važno što ima da mi kaže - izjavila je Mirkovićeva na kraju snimka.

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji