ISPOVEST OČAJNE ŠVALERKE MUŽA GOCE TRŽAN: Progovorila Rašina ljubavnica o paklu kroz koji prolazi, abortirala blizance, probala da se ubije!

Javnost upoznala je Teodoru Radoičić upoznala kao ljubavnicu muža Goce Tržan, Raše Novakovića. Nedavno je Teodora otkrila da je bila trudna, ali da je abortirala.

Ona je dušu otvorila u rijalitiju „Snajke“, izjavivši da se najviše kaje što nije zadržala blizanačku trudnoću.

- Udala sam se pre godinu dana. Muž mi je u zatvoru i razvodimo se. S njim sam ostala trudna, bili su blizanci. U trećem mesecu sam saznala da sam u drugom stanju. Imala sam samo nekoliko dana da odlučim šta ću sa bebama.

Tada se u priču uključio moj otac i najviše zbog njega danas nemam decu.

Greh je ubiti nekog i mene najviše treba da peče savest jer sam ja to uradila, ali, kad sam izašla iz operacione sale, on je izjavio: „Hvala bogu da smo završili sa ovim“ - pokajnički, sa suzama u očima, rekla je Teodora, koja navodi da je se otac kasnije odrekao jer se nije slagao s njenim načinom života.

- Mama je napustila mene i brata kad smo bili baš mali. Ona je žena koja je napravila mnoge grehove, žena koja je bila u zatvoru. Bolelo me je kad su govorili da sam kao ona. U kući su mi svi ponavljali da više vole mog brata jer sam ličila na nju. Odrasla sam s babom, koju volim najviše na svetu - rekla je Teodora i otkrila da je zbog teškog života sebi prerezala vene.

Pokušala je i da se ubije

- Pokušala sam da se ubijem! Ne sećam se koliko sam tačno godina imala. Ovaj ožiljak na ruci je dokaz da sam to uradila. Spasao me je moj tadašnji dečko, koji više nije sa nama. Svašta sam preživela. U blokovima su me prebila dva Šiptara. Ni sama ne znam kako sam od tolikih batina na kraju uspela da ustanem. Uvek sam bila sama i sada ću biti - završila je Teodora.

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji