Sad vozi kola od 20.000 evra, a evo kako je Luna Ðogani izgledala dok se bez trunke šminke vozila u gradskom prevozu! (FOTO)

Po svemu sudeći blogerka ne živi na visokoj nozi kao ostala deca poznatih roditelja

Ćerka pevaèice Anabele Atijas Luna Ðogani zbog poznatih roditelja uvek je bila interesantna javnosti, a uèešæem u rijalitiju "Zadruga" i vezom sa oženjenim pevaèem Slobom Radanoviæem sama je sebi obezbedila ogroman prostor u medijima.

Kako je poznato onima koji prate "Zadrugu", Luna se veæ neko vreme bavi modom, a kako je sama istakla od posla modne blogerke odlièno zaraðuje.

Međutim, iako sada vozi kola kojima ju je poèastila mama Anabela Atijas...

...Luna je pre 3 godine bila skromna, vozila se kao veæina ljudi gradskim prevozom i nije se preterano šminkala.

Naša ekipa tada je Ðoganijevu uslikala upravo u toj situaciji, i evo kako je izgledala:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji