UZORNA DEVOJKA NATAŠA ŠAVIJA: Duvala sam čika policajcu! (FOTO)

Idem iz kafane, a u krvi ni promil alkohola, stvarno sam zlatna, napisala je Šavija pored fotografije na Instagramu.

Nataša Šavija nema granicu u zavođenju poznatih muškaraca, ali je zato ima kad pije. Starleta se na Instagramu pohvalila selfijem na kojem pozira dok duva u alko-metar iz ruke saobraćajnog policajca.

Novosađanka je istakla da nije imala ni kap alkohola u krvi.

 

- Ijao, što sam postala dobra devojčica. Ja duvala čika policajcu, kad ono - nula promila alkohola u krvi. Jao, što sam ponosna na sebe. Šalu na stranu, ja sam ranije bila neozbiljna po tom pitanju i kajem se zbog toga, zato poruka za sve - čuvajte sebe i druge, ne pijte kad vozite, neko vas voli, ali zato kad ne vozite, odvalite se ko stoke! Eto, ako sam se ja promenila nabolje, onda mogu svi. Idem iz kafane, a u krvi ni promil alkohola, stvarno sam zlatna - napisala je Šavija pored fotografije na Instagramu.

Pozvali smo Šaviju za komentar, a ona je od smeha jedva došla do reči.

- Dokazala sam da sam bila u kafani, a nisam pila. To je valjda za pohvalu, je l‘ da? Policajci baš znaju kad treba da me zaustave - rekla je Nataša, a na pitanje da li je flertovala sa saobraćajcima, sa osmehom je odgovorila:
- Pa ja sa svima koketiram!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji