OVOM SLIKOM ANABELA ŽELI DA ISPROVOCIRA CECU: Dok su im porodice bile prijatelji, a Anabela i Luna najbolje drugarice (FOTO)

Nekada su se lepo družile porodice Đogani i Ražnatović, pošto su im deca bili najbolji prijatelji. Međutim, Anabela i Luna su se posvađali, navodno kada je Maša zatekla Lunu kako se ljubi sa Veljkom u njegovoj sobi. 

Posle toga i prijateljstvo se raspalo, a Ceca je u ovom rijalitiju na sva vrata dala podršku Kiji Kockar. Čak je poslala i haljinu kojou će obući na završnoj večeri. 

I tako je Anabela ostala uvređena zbog Cecinog postupka, dok je cela javnost stala na stranu Kije Kockar. 

Imajući to na umu, Anabela ne štedi loše reči na račun naše najpoznatije pevačice, a sada je postavila na Instagram i jednu staru sliku koja pokazuje da su njihove porodice zasita bile prijateljske.

Šta se desilo, desilo se, a Kija Kockar je iz svega izašla kao VELIKI POBEDNIK.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji