HIT: Luna Đogani kopira Kiju! Odlučila da nastupa po diskotekama. Evo gde ima prvi nastup (FOTO)

Drugoplasirana zadrugarka Luna Ðogani pored toga što ce za nekoliko dana otvoriti butik u kome ce prodavati svoju modnu liniju, ona ce zaradivati i na još jedan nacin.

Kako saznajemo, Luna ce poput pobednice "Zadruge", Kije Kockar, nastupati po klubovima, a prvi nastup imace vec u petak u jednom klubu u Požarevcu.

- Luna nece pevati u tom klubu, vec ce se pojaviti kao specijalna gošca. Ona ce se kao rijaliti zvezda družiti i fotografisati sa gostima kluba - otkriva izvor blizak Ðoganijevoj.

Za razliku od Lune, Kija ce poceti i da peva po klubovima, kada pronade bend, osmisli i uvežba repertoar. Podsetimo, Kija ce se ovog vikenda pojaviti kao specijalna gošca na nastupu Bore Santane u jednom klubu u Ofenbahu, gde je prošle nedelje pevao njen suprug Sloba Radanovic, tokom cijeg nastupa je publika skandirala Kijino ime.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji